Laddar ... Vänta

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på webbhotell premium (första året) Passa på!

Mediapaket

Med Mediapaket från Fsdata hjälper vi dig att få fler kunder via

Sätt igång med din marknadsföring redan idag

Behöver du anskaffa fler kunder genom marknadsföring?
Då har vi det perfekta paketet för dig, just nu får du SEO Verktyg, Nyhetsbrev och Google Ads för endast 198kr per månad!

Google Ads

Vi har integrerat Google Ads direkt i vår kontrollpanel, så att du på ett enkelt sätt kan börja annonsera på Google. Vårt gränssnitt är enkelt och du har din första annons igång på endast 5 minuter! Vi optimerar sedan din kampanj och budget på ett automatiserat sätt för att få mer trafik till din hemsida. Just nu när du köper vårt Mediapaket får du även en 750kr bonus-kupong att annonsera för helt gratis!

SEO Verktyg

Vårt SEO Verktyg ersätter helt SEO Byråerna, betala inte överpris för något du själv kan göra! Du får en enkel steg för steg guide att börja on-page optimera din hemsida för att ranka högre på Google. När du är klar med guiden väljer du vilka sökord du vill övervaka på Google, du kan välja upp till 20 sökord och 4 konkurrenter att jämföra din sida emot. Vi skickar dig sedan en 5 siderapport varje vecka så du kan övervaka hur din organsika ranking går.

Nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev kan du enkelt nå ut till alla dina kunder och nya potentiella kunder! Du får tillgång till ett enkelt gränssnitt där du bygger ditt nyhetsbrev med en Drag N Drop funktion. Nyhetsbrevet anpassas för mobil och dator automatiskt så att det ser bra ut för alla mottagare. Alla nyhetsbrev du skickar kan du enkelt följa upp med avancerad statistik så du ser hur många kunder som öppnat, läst och klickat i ditt mail!